Boerderij spellen

Boerderij spelletjes, wie kent ze niet? De populariteit van deze online spelletjes kwam pas echt op gang toen Facebook “Farm Ville” van ontwikkelaar Zynga lanceerde.

Bij Boerderij spelletjes is de speler een boer die zijn boerderij onderhoudt. De speler verdient geld door gewassen te oogsten. Eerst moet de grond omgeploegd worden en dan moeten de gewassen ingezaaid worden.

Afhankelijk van het gewas, duurt het enkele uren tot dagen voordat het gewas volledig gegroeid is en geoogst kan worden. De speler hoeft zich geen zorgen te maken over het irrigeren van de gewassen. Als de speler te laat is met het oogsten van de gewassen, zullen de gewassen verdorren en zijn ze niets meer waard.

Boerderij spellen, meer dan alleen het verbouwen van gewassen

De meeste boerderij spellen beperken zich niet tot het verbouwen van gewassen: spelers kopen ook bomen en dieren. Ten slotte zijn er ook nog decoratieve voorwerpen te koop. Als een speler genoeg ervaringspunten heeft behaald, stijgt zijn level. Hoe hoger het level van de speler is, des te meer gewassen vrijgespeeld worden.

Speler kunnen online ook met elkaar spelen, gewassen verhandelen en informatie uitwisselen.

Op deze website plaatsen we al het nieuws over bijna alle boerderij spelletjes en je kunt zelfs gratis online een aantal boederij spellen spelen.

Heel veel boerderij-plezier!