Supersnelle game release: F1 Manager 2022

Tijdens de zomer zijn er vaak geen game game releases om naar uit te kijken. Mocht je met dit lekkere weer dan toch willen gamen? Dan hebben wij hier een leuke game release die deze game zomer toch beter zou kunnen maken, F1 manager 2022! Kan jij de beste F1 manager worden?

Kun jij de beste F1 manager worden? Schrijf een nieuw hoofdstuk in een gedurfd nieuw tijdperk voor de Formule 1. Kies je F1-team en leid ze naar glorie tijdens de officiële races van 2022 door je reis achteraan de grid te beginnen of je plaats in poleposition in te nemen – in F1 Manager is de keuze aan jou. Het is jouw taak om indruk te maken op het bestuur door je seizoen doelen en langetermijndoelen te bereiken, waardoor het succes van je team voor de komende jaren wordt veiliggesteld.

Bouw je eigen team! Jouw constructeursteam is het kloppend hart van de race-activiteiten. Controleer tussen de races door elk detail van je team vanuit het hoofdkantoor. Houd de prestaties van je stercoureurs en -personeel in de gaten, houd je financiën in het zwart en scout het beste personeel van rivaliserende teams om jezelf een extra voorsprong te geven voor de komende races.

Perfectioneer jouw auto! Krijg de opvallende nieuwe auto-ontwerpen van 2022 in handen en race dichter bij je tegenstanders dan ooit tevoren. Wijs nieuwe onderdelen toe aan je auto’s, om je voor te bereiden op de race die voor je ligt. Kies je technische aanpak om voordelen te behalen op aankomende circuits – ontwikkelt een uitgebalanceerd systeem, richt je op gebieden die verbetering behoeven of blinkt u uit in specifieke aspecten van prestaties?

Van lights-out tot de geblokte vlag, jij hebt de controle. Bepaal elke beslissing, van pitstrategie tot bandenkeuzes tot driver callouts. Plan je aanpak, maar wees voorbereid om te reageren op dynamische racegebeurtenissen zoals het weer en fluctuerende baanomstandigheden. Dompel jezelf onder in een hyperrealistische simulatie van een officiële F1-race gepresenteerd in levensechte uitzendkwaliteit.

Deze game komt uit op 25 augustus en is verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, en Microsoft Windows. En is ontwikkeld en uitgegeven door game developers Frontier.