Shiver Moonlit Grove de laatste release in de succesvolle Shiver spelletjes Serie!

Logo Denda Games_persberichten
Na twee eerdere releases van de Shiver serie, Shiver Poltergeist en Shiver Vanisshing Hitschhicker komt de succesvolle Russische ontwikkelaar Artogon met de volgende game in de Shiver serie. Ook deze versie van de zoek en vind avontuur spelletjes van Artogon is weer vol spanning, uitgebreide gameplay en een verrassend slot.

De Nederlandse versie van Shiver Moonlit Grove wordt in Nederland en België op de markt gebracht door Denda Games. Denda Games heeft ook de eerdere versies van Shiver op de markt gebracht en verwacht veel van deze laatste release.

Shiver Moonlit Grove is nog uitgebreider dan eerdere uitgaven van de Shiver spel serie. In deze versie kruip je in de huid van Rene Malot, die in het bos is gevonden en door zijn stiefouders liefde vol is verzorgt en nu is uitgegroeid tot een geweldige jongeman. Nu is Rene zoek, en is het de taak van de speler om hem te vinden, en te achterhalen van er met hem en zijn stiefouders is gebeurd. Zijn ze werkelijk aangevallen door weerwolven of worden ze vastgehouden in een dorpje waar vanaf het begin duidelijk is dat er niet iets in de haak is. Ook Shiver Moonlit Grove zorgt voor uren spanning en sensatie.