Jewel Match Solitaire 2

Een eens prachtig koninkrijk is in verval geraakt. De indrukwekkende kastelen die het land lange tijd sierden, zijn tegenwoordig slechts ruïnes. Reis door dit uitgestrekte rijk om alle kastelen in oude glorie te herstellen en het koninkrijk weer op te laten bloeien. Terwijl je level na level voltooit, kun je kasteel na kasteel weer laten herrijzen!

Speel sfeervolle solitaire-levels en overdenk jouw zetten goed om jouw stapel kaarten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Combineer de kaart die bovenop jouw stapel ligt steeds met een kaart waarop een waarde staat die een punt hoger of lager is. De duidelijke speluitleg helpt je op weg! Maak zo lang mogelijke combinaties om combo’s te vormen en extra punten te verdienen.

Overwin obstakels zoals bevroren kaarten of kaarten die van een slot zijn voorzien. Denk vooruit om het einde van het level te kunnen halen. Voor het opknappen van de kastelen zijn edelstenen nodig. Probeer ze in elk level te bemachtigen! Met de munten die je verdient, kun je een bezoekje aan de winkel brengen. Koop handige bonusopties om jouw reis door het koninkrijk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Lukt het jou het koninkrijk weer te laten stralen? Alle onderdanen rekenen op je!

Wil jij ook zo graag Klaverjassen? Klik dan hier voor de klaverjassen spelregels!

Kenmerken
Denda Games reist door een uitgestrekt koninkrijk
Herstel prachtige kastelen
Sfeervolle solitaire-levels
Kies een spelmodus die bij je past
Overwin obstakels zoals bevroren kaarten
Een zeer royale hoeveelheid levels
Verdien talrijke trofeeën
Een duidelijke speluitleg
Nederlandstalig spel