Farming Simulator 2017

Farming Simulator 2017 veruit de grootste in Simulatorland.

Farming Simulator blijft elk jaar weer groeien. De game is een zeer sterk begrip op de belangrijkste consoles, PS4, Xbox One en PC.

Op het eerste aanzicht zou je het niet zeggen, echter; Farming Simulator is een reus op het gebied van gaming. De game heeft in de eerste week meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht! Het spel is een ongekend succes. In eerste instantie kwam het spel uit voor de PC. Al snel bleek dit platform niet genoeg voor de boerderij gigant, met als gevolg dat het spel ook is uitgebracht voor zowel de PS4 als de Xbox One.

Bekijk hier de trailer van Farming Simulator 2017:

In het spel leef je daadwerkelijk op een boerderij en ga je alle uitdagingen aan die daarbij horen. Help mee bij de veeteelt, oogst, verkoop en wees verantwoordelijk voor het bosbeheer. Uiteindelijk ben jij zelf verantwoordelijk voor het succes van je eigen boerderij, in deze open wereld. Je krijgt de controle over tal van van landbouwvoertuigen die tot in detail overeenkomen met de originele voertuigen. Dit is gelijk ook het grote succes van het spel, de herkenning van de gemiddelde fan.

Zelfs online spelen behoort tot de mogelijkheden!

Speel dit spel in een zogeheten “Co-op” multiplayer tot wel 16 spelers, daarnaast kun je ook de mods downloaden die gebouwd zijn door de gepassioneerde community, zodat je het echte boerenleven nog beter kunt ervaren. Laat vrienden je helpen bij lastige opgaven zodat je de oogst niet alleen hoeft te voltooien.  Loop tussen de koeien, varkens, kippen en schapen om het gevoel compleet te maken. Kortom, dit spel is niet alleen voor de boerderij liefhebber een must-have, elke gamer vindt dit spel fantastisch om te spelen. Het is zeker de moeite waard en als je eenmaal begonnen bent, is het lastig stoppen.

Farming Simulator 2017 is te koop bij alle bekende verkoopkanalen en is nu zelfs al afgeprijsd naar slechts €29,99. Laat het spel niet liggen, het is zeker de moeite waard!