Golden Trails 2-the lost legacy

golden trails 2

Reis terug naar de 18e eeuw en ontrafel verbazingwekkende familiegeheimen in “Golden Trails 2 – The Lost Legacy Collector’s Edition”, een fantastisch zoek en vind spel!

Jouw geliefde grootvader, Edward Moore, wordt door kapitein Charley Morgan van piraterij beschuldigd. Volgens de kapitein is Edward in werkelijkheid een beruchte piraat! Edward wordt in de gevangenis gegooid en het ziet er niet goed voor hem uit. Hij zal de doodstraf krijgen. Kapitein Morgan biedt een uitweg. Vind het scheepslogboek en stuit op tal van extra’s in “Golden Trails 2 – The Lost Legacy Collector’s Edition”!

Reis onder andere naar Europa, de Caraïben en Zuid-Amerika. Spoor het vermiste logboek op en ontdek dat het boordevol interessante informatie over jouw grootvader én een mysterieuze piratenschat staat. Verbeter onderweg jouw schietvaardigheid in diverse schiettenten. Deze speciale Collector’s Edition zit bovendien boordevol extra’s zoals een handige spelgids en een prachtig bonushoofdstuk. Bekijk de making-off en kies een mooie wallpaper uit. Lukt het jou het leven van jouw opa te redden? Ga het avontuur van jouw leven aan in dit meeslepende spel!

Heb jij genoten van dit avontuurlijke zoek en vind spel ? Speel dan ook Golden Trails: The New Western Rush en Golden Trails 3 – The Guardians Creed Premium Edition. Natuurlijk kun je ook deze prachtige spellen downloaden bij Denda Games!

wil je deze of andere spelletjes kopen kijk dan op de site van denda games